Over A&J Bouwservice

A&J Bouwservice is een bouwbedrijf, gevestigd in Eelde-Paterswolde. Ons werkterrein ligt voornamelijk in de drie noordelijke regio's, Drenthe, Friesland en Groningen. De kracht van het bedrijf ligt in een totaalconcept dienstverlening voor een ieder met bouw- en/of verbouwplannen. Wij regelen nieuwbouw –en verbouwprojecten van A tot Z, inclusief zaken zoals bouwtekeningen, vergunningen, stucwerk, installatiewerk en dakbedekking.

A&J Bouwservice is opgericht in 2005 en is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot bouwbedrijf. Door de loop der jaren is ruime ervaring opgedaan door de diversiteit en realisatie van tientallen bouwprojecten. A&J Bouwservice is zowel actief op het gebied van burgerlijke- als utiliteitsbouw, dus voor particulieren en bedrijven.

Ons bedrijf levert ook bouwmaterialen aan de doe-het-zelver of professional. Op alle bouwmaterialen wordt de geldende fabrieksgarantie verleend.

A&J Bouwservice is gevestigd aan de Hoofdweg 220 te Eelde-Paterswolde, ingang aan de Vennerstraat. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden of een geheel vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op via het contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

Download: Algemene Voorwaarden van A&J Bouwservice